De winkel voor speelgoed en modelbouw.

Deskundige helpdesk
Groot assortiment
Vanaf 100 euro gratis verzending
Bel voor vragen 0516 520 224
Online bestellingen 24/7

Klantervaringen

digitaal rijden

Na jaren analoog rijden, de overstap gemaakt naar digitaal. Bij vragen via de mail, snel en duidelijk geholpen. Keurige webshop en een prima 'helpdesk'. Snelle levering en alles keurig verpakt. Tot een volgende keer!

Gemiddelde beoordeling:

Erwin Koewacht 13:48 08-01-2018
Aankoop piko locomotief

Na mijn bezoek aan de winkel is de bestelling prima afgehandeld N alevering kreeg ik keurig een mailtje, de lok stond klaar met decoder en fleischmann koppeling. Marcel bedankt!

Gemiddelde beoordeling:

Henry Stelling Joure 09:44 28-12-2017
Prettig zaken doen

Na het sluiten van de winkel in Hoogeveen op zoek naar andere en gevonden in Oosterwolde. Prettige zaak, vriendelijke eigenaar en afspraak is afspraak.

Gemiddelde beoordeling:

Gerrit Beilen 09:07 27-12-2017
Aankoop wagons

Afgelopen weekend bezoek gebracht aan de winkel , en twee Frico wagons aangeschaft van twee systemen . Zonder te vragen werden de wielen en koppelingen aangepast , prima service in deze tijd , waar krijg je dat nog . Presentatie van de winkel is zeer netjes , en de eigenaar zeer behulpzaam ook tov andere klanten . Eind rijden maar de moeite waard .

Gemiddelde beoordeling:

Jan ‘t Zand N-H 16:43 18-12-2017
Bestelling....

Ik had een bestelling gedaan van o.a. wagons, Faller bouwdozen, snelle levering had alles al in huis binnen een paar dagen, ik ga zeker weer bestellen bij Marcel, Groetjes Jaap.

Gemiddelde beoordeling:

jaap de vries zoetermeer 15:03 14-11-2017
prima levering

Snel geleverd en goed verpakt.Bovend ien niet duur:In vergelijking met andere webwinkels een van de goedkoopste

Gemiddelde beoordeling:

Robert Tilburg 13:09 24-10-2017
Super snelle afhandeling

Vorige week rond 16.30u besteld en tot mijn verbazing kreeg ik een uurtje later de update dat het pakketje verzonden was.
De volgende ochtend werd het pakketje goed verpakt afgeleverd met een leuke extra inhoud in het pakket. Bedankt en tot ziens!

Gemiddelde beoordeling:

J.L. Hendriks Zoetermeer 14:09 18-10-2017
Leuke aanbiedingen!

Zeer snelle levering en prima verpakt. Aanrader!!

Gemiddelde beoordeling:

Peter Vlijmen 14:17 17-10-2017
Piko HO locomotief

Mooie prijs met een prima service, vooral de verpakking en verzending door DPD was keurig netjes verzorgd.

Gemiddelde beoordeling:

Hans Houben Tilburg 21:05 25-09-2017
Snel geleverd en goede communicatie

Tevreden over de bestelling, verzending,verpakking en communicatie met dit bedrijf

Gemiddelde beoordeling:

Eduard Den Bosch 09:50 11-05-2017
Roco NS 1100

Adequate duidelijke verkoper. Goe de communicatie en leuke acties. Uitst ekende after sales

Gemiddelde beoordeling:

HZ Nijmegen 20:19 10-05-2017
Top service

Om 4uur gebeld of het pakketje nog weg ging als ik een bestelling plaatste, volgende ochtend voor 10uur al in huis.
Goed verpakt en vriendelijk te woord gestaan.

Gemiddelde beoordeling:

jan 10:45 03-05-2017
Bezoek winkel

Na al jaren zaken via internet te doen met Marcel van TreintjeOost is het er nu eindelijk eens van gekomen. Na dik twee uur in de auto gezeten te hebben vanwege de afstand hebben we de winkel bezocht en kennis met Marcel gemaakt. We werden vriendelijk met koffie ontvangen en Marcel heeft tegelijkertijd een probleem aan een locomotief van mij voor service verholpen. He t is een super mooie winkel met een ruim aanbod aan nieuw en gebruikt materiaal en lectuur over treinen en treinenbanen. Echt een aanrader om deze winkel te bezoeken! Als ik de gelegenheid heb om deze winkel nog eens te bezoeken dan zal ik dat zeker doen. Voorlop ig ben ik nu vanwege de afstand genoodzaakt om verder zaken te doen via internet. Maa r dat is geen probleem want dat doe al jaren met volle tevredenheid.. ...

Gemiddelde beoordeling:

Rico Stroombergen Hillegom 18:36 30-04-2017
Keurig verpakt

Bestelling keurig verpakt ontvangen!

Gemiddelde beoordeling:

Dick 15:12 08-04-2017
Vlotte levering

Nu tweemaal een bestelling gedaan. De verpakking is prima en binnen enkele dagen was alles binnen. Het contact omtrent de levering uitstekend. K ortom, een tevreden klant. Remco. (Dremco)

Gemiddelde beoordeling:

Remco van Kleij Dronten 11:30 21-03-2017