Deskundige helpdesk
Groot assortiment
Betalen met iDEAL
Vanaf 69 euro gratis verzending
  • 70034 UGears Archballista-Toren

Ugears wordt romantisch-middeleeuws en nodigt je uit om een expert beleger te worden met het nieuwste ospannende model: Archballista stormram en Toren. Dit model is duidelijk gebaseerd op voorbeelden van de ouderdomse artillerie en legendarische veldslagen uit het verre verleden die inspiratie leveren aan hedendaagse films, boeken en games, maar het biedt ook een nieuwe draai aan de klassieke oorlogsmachine om je vaardigheid als grootse veroveraar te testen.

Het nieuwe model van UGears bestaat uit twee delen: de belegeringsmachine met stormram zelf en de mechanische toren. Beide onderdelen zijn verplaatsbaar en hebben veel indrukwekkende details.

De Ballista heeft twee modules: de schieteenheid en de basis. De basis heeft verstelbare poten die de machine stabiliseren tijdens het bakken. De bakeenheid - of de feitelijke ballista - schiet houten bouten. Het schietmechanisme kan tot drie bouten in een ronde schieten.

Het traverseer- en elevatiemechanisme zorgen ervoor dat de ballista in horizontale en verticale richting op de gewenste hoek kan worden gezet om het doel precies te kunnen raken. De hendel van het oprolmechanisme bevindt zich aan de rechterkant van de romp van het model. Dezelfde hendel werkt als een schakelaar die de bout afschiet richting het doelwit nadat het richtmechanisme is ingesteld.

De schietmodule kan van de basis worden losgemaakt en op de top van de toren worden gemonteerd - het tweede deel van het Ballista / Toren-model.

Dit majesueuze wapen is gemaakt om verdedigings-bolwerken af te breken en is al sinds de oudheid in gebruik. Het tweedelige model van UGears verwijst echter naar de middeleeuwse periode. Dit is duidelijk te zien aan het ontwerp, vooral de details van de toren. Versierd met delicate ornamenten verbergt een klassieke kasteeltoren met klimop en een heraldische griffioen of draak op een wapenschild. Enkele interessante constructieve kenmerken: het is een UGears-model, wat betekent dat het onmogelijk een statisch stuk hout kan zijn. Het tandwiel aan de zijkant van de toren zet een mechanisme in beweging dat het tweede niveau omhoog tilt en zo de wenteltrap en de binnenstructuur onthult. De toren is volledig uitgestrekt wanneer je het hele schild kunt zien met een draak die parallel staat aan de muur van de toren. Richt je ballista op het schild en het tweede niveau stort in, gedropt door het machtige wapen.

De ontwerpers van het model gaven de muren van de toren een al gedeeltelijk verwoeste look - met hier en daar ontbrekende stenen - zodat je kunt binnenkijken en genieten van de dans van de tandwielen, het binnenframe en het hele, slimme mechanisme.

Het model Ugears Ballista en Toren garandeert de meest verrukkelijke middeleeuwse ervaring voor dappere veroveraars die de uitdaging willen aangaan om dit van oudsheer milieuvriendelijke puzzel te assembleren, zonder lijm of speciaal gereedschap - alleen hun bekwame handen en een beetje oude mechanische magie. In tegenstelling tot een echte belegering in de middeleeuwen die nauwelijks gezinsvermaak kan worden genoemd, is het UGears-model ontworpen om leuke en waardevolle tijden door te brengen, dus we moedigen je aan om je erfgenamen op deze reis mee te nemen.

Oefen je richtnauwkeurigheid, neem het kasteel over, duik in de romantische tijden van ware ridderlijkheid en red misschien een jonkvrouw in nood met het UGears Ballista en Toren-model.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

70034 UGears Archballista-Toren

  • Merk: UGears
  • Model: 70034
  • Beschikbaarheid: 1
  • €39,95

  • Excl. BTW: €33,02

Gerelateerde producten

70030 Ugears U-9 Grand Prix Auto

70030 Ugears U-9 Grand Prix Auto

Het gevoel van snelheid, het brullen van de motoren, wiel-tot-wiel gevechten en glimmende wagens die..

€49,95 Excl. BTW: €41,28

70031 UGears Elastiekjes pistooltje Wolf-01

70031 UGears Elastiekjes pistooltje Wolf-01

UGEARS presenteert een nieuw uniek stuk voor je verzameling houten modellen – geladen met plezier, g..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

70033 UGears Model Flexi-cubus

70033 UGears Model Flexi-cubus

De Flexi-Kubus is een mechanisch model, een een octosphere-puzzel in de vorm van een steampunk ..

€9,95 €15,00 Excl. BTW: €8,22

70036 UGears Roadster VM-01

70036 UGears Roadster VM-01

Ugears is terug van nooit weggeweest met iedereens favoriete klassieker en introduceert de fijne, el..

€49,95 Excl. BTW: €41,28

70037 UGears Motorfiets VM-02 Wind 1200

70037 UGears Motorfiets VM-02 Wind 1200

Bike VM-02 wordt aangedreven door en krachtig elastiek die de motor kan laten rijden voor tot 3 mete..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Tags: 70034, ugears, archballista, toren