Deskundige helpdesk
Groot assortiment
Betalen met iDEAL
Vanaf 100 euro gratis verzending
 • 32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II - 24 karaats Goud
  32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II - 24 karaats Goud 32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II - 24 karaats Goud 32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II - 24 karaats Goud 32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II - 24 karaats Goud

32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II 24K Goud

Het wapendier van Märklin
100 jaar geleden, in november 1919, namen de Schweizerische Bundesbahnen (SBB) de eerste „Krokodil“ in gebruik. Al snel werd deze locomotief de heerser over de steile hellingen van de Gotthard. De naam heeft hij te danken aan zijn model (scharnierend geplaatste bordessen, langgerekte vorm) en zijn groene kleur. Bij ritten over trajecten met wissels en bochten „kronkelde“ de machine als een reptiel over het spoor. Bij dit speciale model hechten wij er veel waarde aan dat elke handgreep op zijn plaats zit: onze experts vergulden elk te vergulden element in vijf geperfectioneerde arbeidsstappen. Tijdens de galvanisering wordt de Krokodil van binnen en van buiten met 24 karaat goud verguld. Zo verenigt dit model als geen ander het technische meesterwerk en de kwaliteit van het merk Märklin met de zinnelijkheid van goud.

Voorbeeld: Elektrische goederentreinlocomotief serie Ce 6/8 II "Krokodil" van de Schweizerische Bundesbahnen (SBB). Type uit de eerste serie. Met stangbuffers, overgangsplaten aan de kopzijden, kleine ladder en handrelingen voor de rangeerder, met zandstrooier, zonder waarschuwing voor spookrijden en zonder Integra-Signum-magneet. Zoals in gebruik in de jaren '20.
Model: Locbordessen, middelste locdeel, wielen, stangdelen en diverse gemonteerde delen van met 24 karaat goud verguld metaal. Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluids- en lichtfuncties. 2 geregelde hoogvermogenaandrijvingen met vliegwiel, 1 motor in elk aangedreven wielstel. Telkens 3 assen en blinde as aangedreven. Antislipbanden. Boogvolgend geleed onderstel. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 1 wit sluitsein (Zwitsers rijrichtingsafhankelijk sein), in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting bij solo rijden omschakelbaar naar 1 rood sluitsein. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode lichtdiodes (ledlampjes). Uiterst gedetailleerde metalen uitvoering met veel afzonderlijk gemonteerde details. Met zandstrooier tussen de aandrijfwielgroepen. 3-delige locopbouw met uitzwenkbare bordessen. Gedetailleerde dakuitrusting met veiligheidsrooster onder de stroomafnemer. De "Krokodil" wordt geleverd in een exclusieve verpakking met certificaat van echtheid. Locomotief en certificaat van echtheid zijn doorlopend genummerd. Een paar witte katoenen handschoenen en een boekje over de geschiedenis van de "Krokodil" worden meegeleverd. Ook wordt een met 24 karaat goud verguld sleepcontact meegeleverd, verwisselbaar met het standaard gemonteerde rijcontact. Lengte over de buffers 22,3 cm.

Ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van de legendarische elektrische locomotief serie Ce 6/8 II "Krokodil" wordt dit model in 2019 in een eenmalige serie geproduceerd, in een wereldwijd strikt gelimiteerde oplage van 3.500 exemplaren.

Highlights

 • Locbordessen, middelste locdeel, wielen, stangdelen en diverse andere delen van met 24 karaat goud verguld metaal.
 • Wereldwijd strikt gelimiteerd tot 3.500 locomotieven.
 • Elke "Krokodil" is doorlopend genummerd.
 • Met bijbehorend certificaat van echtheid.
 • Exclusieve verpakking.
 • Lokomotief aangedreven met 2 hoogvermogenaandrijvingen met vliegwiel.
 • Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

32560 Marklin SBB E-lok Krokodil Serie Ce 6/8 II - 24 karaats Goud

 • Merk: Märklin
 • Model: 32560
 • Beschikbaarheid: Uitverkocht
 • €999,99

 • Excl. BTW: €826,44

Gerelateerde producten

37603 Marklin Treinstel TEE VT 11.5 van de Deutsche Bundesbahn - Met 24 karaats goud

37603 Marklin Treinstel TEE VT 11.5 van de Deutsche Bundesbahn - Met 24 karaats goud

60 jaar geleden begon een nieuw tijdperk in het Europese spoorvervoer. Op 2 juni 1957 werd de e..

€2.400,00 Excl. BTW: €1.983,47

Tags: 32560, marklin, sbb, e-lok, krokodil, serie, ce, 6/8, 24k, goud