De winkel voor speelgoed en modelbouw.

Deskundige helpdesk
Groot assortiment
Vanaf 100 euro gratis verzending
Bel voor vragen 0516 520 224
Vandaag open van 09.00 tot 17.30

70015 UGears Truck UGM-11

€ 79,95

Excl. BTW: € 66,07
De viercilindermotor wordt aangedreven door een krukas die wederom gedraaid wordt door een realistische drijfas. Via een tandwiel-systeem en versnellingen wordt de drifas aangedreven door een motor van rubberbandjes.

Er zijn drie versnellingen – vooruit (drive), achteruit (reverse) en stilstand (parking) waaruit gekozen kan worden door de versnellingspook aan de zijkant.  

Als je de precieze werking van de UGM-11 motor wil zien, zet de motor aan in de parkeerstand en kijk naar de beweging van de cilinders onder de motorkap.  

Je kunt ook een kijk nemen door de zijdeur- je zal het volledig functionele stuur opmerken dat via een echte stuurkolom verbonden is met de voorwielophanging.  

De rubberbandjes motor kan opgewonden worden met een schakelsysteem op de bovenkant van de cabine en een realistisch werkend gaspedaal versterkt het bijzonder realistische aspect van dit bouwpakket.  

De opengewerkte structuur is bewust gekozen zodat de werking van het ingewikkelde ontwerp vol tot zijn recht kan komen.  

Geen lijm of speciaal gereedschap is nodig voor de bouw van het bouwpakket – volg gewoon de bijgesloten instructies en stek de onderdelen in elkaar.

Laat jouw werk zien wanneer het af is- er zijn vast veel plekken in je huis die perfect zijn om het model tentoon te stellen. De Truck is het beste van twee werelden en telt als Rubberpunk – een briljant samenvoegsel van Clockwork en Steampunk.

Gezien de Truck tot de nieuwste generatie mechanische modellen van UGears behoort, zou de assemblage iets langer kunnen duren. Wij houden het lekker spannend, ook voor onze gevorderde gebruikers!

Wel hebben wij ook hier gedetailleerde instructies bijgesloten om jou bij de bouw stap voor stap te begeleiden. Als het toch een keer vastloopt zijn - net als altijd - video instructies beschikbaar via onze website of op YouTube.

Geef het cadeau aan je vrienden of familie of lekker aan jezelf – dit model in het bijzonder heeft voor dit jaar (denk aan Sint/Kerst) maar een kleine oplage. Bestel dus snel, voor zij op zijn!

Specificatie
Merk: UGears
Model: 70015
Beschikbaarheid: Pre-order
Beoordeel
Note: HTML-code wordt niet vertaald!


Tags: 70015, ugears, truck, ugm-11

Bekijk ook...

70003 UGears Tractor
€ 29,50
70012 UGears Stoomlocomotief
€ 79,95
70018 UGears Combinatie slot
€ 19,95
70016 UGears Mechanische bloem
€ 35,95
70021 UGears Tramlijn
€ 39,95
70030 Ugears U-9 Grand Prix Auto
€ 44,95