Deskundige helpdesk
Groot assortiment
Betalen met iDEAL
Vanaf 69 euro gratis verzending
  • 50012 ESU ECoSBoost 7A Booster

50012 ESU ECoSBoost 7A Booster

Versterkers (ook wel "boosters" genoemd) zijn onmisbare componenten van elk groter modelspoorsysteem: Als het stroomverbruik van alle treinen met hun functies, de verlichting van de wagens en functionele modellen groter is dan de maximale stroom die het controlecentrum kan leveren, moet u uw systeem in verschillende voedingssecties verdelen die elk worden geleverd door een eigen booster. De ECoSBoost is precies voor deze taak bedoeld: hij is perfect afgestemd op gebruik met onze ESU ECoS. De ECoSBoost levert 7A uitgangsstroom en wordt geleverd met een voldoende gedimensioneerde voeding.


Bedrijfsmodi

De ECoSBoost wordt rechtstreeks aangesloten op de ECoSlink-aansluiting op het controlecentrum en ontvangt daar de stuursignalen. Het is in staat om de DCC-gegevensformaten te versterken met RailComPlus®, Motorola®, Selectrix® en M4 en deze op het circuit af te leveren.


Dankzij "Plug & Play" worden alle ECoSBoost automatisch geïntegreerd in de lijst van externe ECoSlink-apparaten en kunnen centraal worden bewaakt en geconfigureerd op het ECoS-display.


Functies

ECoSBoost versterkt de datasignalen die van het digitale centrum komen en stuurt ze naar de trackuitgang. Er is 7 ampère continue uitgangsstroom beschikbaar. Dit is meer dan genoeg voor ongeveer 18 H0-locomotieven die tegelijkertijd rijden. De voeding van de ECoSBoost wordt overgenomen door de meegeleverde schakelende voeding met een gestabiliseerde gelijkspanningsuitgang.


De configuratie en bewaking van elke ECoSBoost wordt gemakkelijk rechtstreeks op de ECoS uitgevoerd: u kunt voor elke versterker afzonderlijk de maximaal toegestane uitgangsstroom instellen. Bovendien kunt u het huidige stroomverbruik van elke booster weergeven om erachter te komen hoeveel "reserve" er nog beschikbaar is. Het is ook uitermate handig om voor elke ECoSBoost afzonderlijk in te kunnen stellen of deze moet worden uitgeschakeld in geval van een systeemkortsluiting of niet: als u bijvoorbeeld uw puntdecoder heeft aangesloten op een afzonderlijke ECoSBoost, kunnen de punten nog steeds betrouwbaar worden geschakeld in geval van een spoorwegkortsluiting .


feedback

Een ECoSBoost kan echter meer dan alleen de reisstroom versterken en afgeven: iedereen heeft standaard een terugmelding (globale detector) voor RailCom® geïnstalleerd. U kunt enerzijds cv's op het hoofdspoor aflezen en nieuwe locomotieven automatisch registreren met RailComPlus®-compatibele decoders direct op het boostersegment.


Bovendien beheerst de ECoSBoost de M4-feedback: alle mfx®-locomotieven die door de ECoSBoost worden geleverd, gedragen zich dan precies zoals wanneer ze rechtstreeks op het controlecentrum werken en kunnen zich natuurlijk automatisch aanmelden of configuratiewijzigingen overdragen.


bescherming

Elke ECoSBoost voldoet aan de technische eisen voor modelbaanoperaties: de railuitgang is zowel tegen overbelasting als tegen kortsluiting beveiligd.


De ECoSBoost kan onderscheid maken tussen een "echte" kortsluiting en een kortstondige kortsluiting bij het rijden over schakelaars en scheidingspunten. Over het algemeen werd, net als bij onze locomotiefdecoders, veel belang gehecht aan het feit dat het apparaat grotendeels onverwoestbaar was.


Toekomst ingebouwd

De besturingssoftware van de microcontroller die in elke ECoSBoost is geïntegreerd, kan indien nodig automatisch door het ECoS-centrum van een update worden voorzien. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Op deze manier is uw ECoSBoost altijd state of the art.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

50012 ESU ECoSBoost 7A Booster

  • Merk: ESU
  • Model: 50012
  • Beschikbaarheid: 1
  • €255,00

  • Excl. BTW: €210,74

Gerelateerde producten

53900 ESU Decoder tester

53900 ESU Decoder tester

Om het testen van de decoder zo eenvoudig mogelijk te maken is de decodertester onder andere voorzie..

€44,99 Excl. BTW: €37,18

50210 ESU ECoS 2.1 Command Station met kleurenscherm, netadapter en 6A booster

50210 ESU ECoS 2.1 Command Station met kleurenscherm, netadapter en 6A booster

50210 ESU ECoS 2.1 Command Station met kleurenscherm, netadapter en 6A booster ECoS 2.1 is de opv..

€699,99 Excl. BTW: €578,50

50113 ESU Mobile Control II inclusief Access Point voor ECoS

50113 ESU Mobile Control II inclusief Access Point voor ECoS

50113 ESU Mobile Control II inclusief Access Point voor ECoSOmdat smartphones met aanraakbediening d..

€319,99 Excl. BTW: €264,45

Tags: 50012, esu, ecos, ecosboost, booster, 7a