Deskundige helpdesk
Groot assortiment
Betalen met iDEAL
Vanaf 100 euro gratis verzending
  • 70045 Ugears Aviator

70045 Ugears Aviator

Vlieg je wel eens in je dromen? Vind je het gevoel van vrijheid heerlijk? Wederom maakt UGears je hemelse dromen waar met zijn allereerste vluchtmodel vertegenwoordigd door twee vliegende machines in één pakket. Wij stellen voor - Het Aviator-model.

Het model bestaat uit drie modules: het vliegtuig, de helikopter en de luchtverkeerstoren. Kies je vliegtuig, plaats haar in de aansluiting van de toren en je bent klaar om te vliegen. Als ongeoefende piloot kun je het beste beginnen met de helikopter die minder moeilijk te besturen is dan het vliegtuig. Eenvoudiger te sturen maar niet minder spannend! Je helikopter heeft een cockpit met openslaande deuren en driebladige hoofd- en staartrotoren.


Het vliegtuig heeft een hogere snelheid en vereist een bepaalde vaardigheid om mee te werken. Deze module is gebaseerd op de met draad versterkte tweedekker en heeft een 5-zuiger motor. Om te leren hoe je met deze eigenzinnige vogel moet vliegen, heb je misschien meerdere vlieguren nodig, maar dat maakt natuurlijk deel uit van het plezier! Bovendien zou je al bekend zijn met de basisvaardigheden als je met de helikopter begonnen bent.

Jouw cockpit is echter de luchtverkeerstoren, een geavanceerd apparaat met een krachtige motor die de rotatie van de tuimelschijf aandrijft via een stang - met een vliegtuig aan de ene kant en balansgewicht aan de andere kant.

De luchtverkeerstoren wordt bestuurd met twee bedieningselementen:
- de regelkolom regelt de draairichting en de hoek van de vliegmachine;
- en de motor controller stelt de snelheid van het vliegtuig in door de toeren aan te passen.
Nauwkeurige instelling zorgt voor de juiste werking van de tuimelschijf.

Wanneer alle drie de eenheden zijn gemonteerd en je klaar bent om de lucht in te duiken, is het tijd om de motor te laten draaien. Zorg ervoor dat je de elastiekjes in de motor niet overbelast. Maximaal mag de draaiknop niet meer dan 25 halve slagen worden opgewonden. Houd de bedieningskolom vast terwijl je het slot van de motorbesturing loslaat om jouw model te starten.

Hou je vast aan het stuur, wees voorzichtig met de wind en vlieg - want the sky is the limit met je nieuwe Aviator-model van UGears.

De UGears Aviator-model set is gemaakt van duurzaam geproduceerd hoogwaardig hout en bevatt alles wat u nodig heeft voor de montage. De kwaliteit van de onderdelen is van hoog: een lasermethode wordt gebruikt voor het snijden van voorwerpen uit een multiplexplaat die precieze haarlijn sneden oplevert. De onderdelen kunnen zó uit de planken worden gedrukt en geassembleerd om een ​​compleet model te maken. Zoals alle andere UGears-modellen wordt ook de Aviator geleverd met stap voor stapse, echt gemakkelijk te volgen instructies in kleur en in 11 talen (Engels, Duits, Oekraïens, Frans, Pools, Spaans, Russisch, Turks, Italiaans, Chinees en Koreaans ) en vereist geen lijm of speciaal gereedschap om volledig te worden geassembleerd tot een functioneel vliegmodel.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

70045 Ugears Aviator

  • Merk: UGears
  • Model: 70045
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Voor 14.00u besteld, zelfde dag verzonden.
  • €69,95

  • Excl. BTW: €57,81

Gerelateerde producten

70003 UGears Tractor

70003 UGears Tractor

Met de tractor van UGEARS krijg je de hartelijke groeten van de vorige eeuw! Met de tractor van UGE..

€29,50 Excl. BTW: €24,38

70042 Ugears Trimaran

70042 Ugears Trimaran

70042 Ugears Trimaran Carried by the wayward wind of travel, the graceful and stylish Trimaran Meri..

€44,95 Excl. BTW: €37,15

70081 Ugears Vlinder

70081 Ugears Vlinder

70081 Ugears VlinderGefascineerd door de unieke synergie van natuur en mechanica, blijft Ugears de ..

€36,95 Excl. BTW: €30,54

70093 Ugears Steampunk klok

70093 Ugears Steampunk klok

70093 Ugears Steampunk klok    De essentie van Steampunk, de 3D-puzzel "Steampun..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

70049 Ugears Flexi-cubus

70049 Ugears Flexi-cubus

70049 Ugears Flexi-cubus    De Flexi-Kubus is een mechanisch model. Een octosph..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tags: 70045, ugears, aviator